Gemeente Oldambt


Vrijdag 9 juli de 27ste Nacht van Winschoten

In de binnenstad van Winschoten vindt op vrijdag 9 juli a.s. de 27e editie van de Nacht van Winschoten plaats. Winschoten maakt zich op voor een bruisend evenement dat ook dit jaar ongetwijfeld weer duizenden bezoekers uit de regio en Duitsland zal aantrekken. Dit evenement kenmerkt zich als één van de grootste op dit gebied in de provincie Groningen.

Vanaf zeven uur 's avonds tot drie uur 's nachts staat het centrum van Winschoten bol van de activiteiten voor jong en oud. Naast een grote warenmarkt zijn er verspreid over de binnenstad diverse muziekoptredens op verschillende podia. Er is een grote kermis en er zijn nog tal van andere attracties en activiteiten, waaronder drie looporkesten die zich door de binnenstad van Winschoten zullen bewegen. Op het Burgemeester Schönfeldplein vindt u traditiegetrouw de Deutsche Treff.

Op het plein voor de C-1000 aan de Venne treden op het Kika Podium meer dan tien Nederlandse artiesten op. Hier zal wethouder Klaas van Leeuwen om 20.00 uur de 27^ste Nacht van Winschoten officieel openen, waarna zangeres Imca Marina als eerste zal optreden.

De organisatie van de Nacht van Winschoten is wederom in handen van het catering- en organisatie-bedrijf Diner Mobile BV uit Assen.