ID&T




WELCOME TO THE FUTURE FESTIVAL PREPARTY in STUDIO 80

06-07-2010 - Op vrijdag 9 juli presenteert WTTF een extra bijzondere line up, met maar liefst drie internationale artiesten: de Frans-Zwitserse producer en live-act AGNES, een absolute favoriet die het altijd goed doet in de 80, en twee dj-producers die naam maakten bij de toonaangevende Duitse labels Pokerflat en Dessous: VINCENZO en PHONIQUE. Nooit eerder stonden deze helden, pioniers van de warme, groovy deep house eerder samen op een Nederlands podium. En om het nog bijzonderder te maken: Vincenzo en Phonique komen naar de 80 voor een exclusieve back to back-set! De komende week, van woensdag 7 tot en met zondag 11 juli viert Studio 80 in Amsterdam haar 5-jarige bestaan met een vijfdaags festival dat zijn weerga niet kent. Niet alleen zullen tesamen ruim dertig nationale en internationale artiesten aantreden op de vijf feesten, maar ook zal elke vaste clubnacht van de Studio haar steentje bijdragen met een eigen feest. Dus naast Katapult, WKND en Voidd natuurlijk ook Welcome to the Future, dat er in Studio 80 vanaf het eerste moment, de zomer van 2005, bij was.

Het programma wordt gecomplementeerd door drie residents in de tweede zaal, JULIEN CHAPTAL, UNDERS en DORINE DORADO, die evenals Agnes ook van de partij zijn op het komende Welcome to the Future-festival (7 augustus, het Twiske). Met nog vier weken te gaan voor het leukste festival van de zomer, is deze speciale editie van WTTF ook de officiele preparty voor het open air-feest in het Twiske, dat dit jaar voor de vierde maal wordt gehouden.

Welcome to the Future cd
Dit jaar wordt er weer een speciale WTTF cd uitgebracht, deze keer samengesteld en gemixd door niemand minder dan Boris Werner. Die ook op de komende editie, net als voorgaande jaren, wederom zijn opwachting op WTTF festival maakt. Uiteraard is het album op het feest zelf verkrijgbaar.

Vrijwilligersproject
Ja ja, het is zover: dit weekend, zaterdag 10 juli, gaan we met z'n allen bomen planten en zwerfvuil opruimen in het mooiste natuurgebied van Nederland, met een cocktailtje in de hand en een gezellig muziekje op de achtergrond. Maar liefst honderdvijftig vrijwilligers gaan met vier uur werk een kaartje voor Welcome to the Future Festival verdienen!

Welcome to the Future
Zaterdag 7 augustus 2010
`t Twiske, nabij Amsterdam
Openingstijden: 12.00-24.00

www.WTTF.nl

Kaarten zijn te koop via www.WTTF.nl en bij Primera. Check www.primera.nl voor de voorverkoopadressen.