Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 09.35 uur

Nieuwegien, 09-07-2010

Aanrijding met letsel

NIEUWEGEIN - Donderdagmiddag 8 juli rond 15.15 uur is een 36-jarige automobilist uit Amersfoort gewond geraakt bij een aanrijding op de Laagravenseweg.

De man stopte voor een rood verkeerslicht, helaas zag de automobilist die achter de Amersfoorter reed, de verkeerslichten te laat en botste tegen de Amersfoorter.

De Amersfoorter is met pijn in zijn rug en nek overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De andere bestuurder, een 46-jarige man uit Tiel, raakte niet gewond.

Winkeldiefstal

NIEUWEGEIN - In een winkel aan de Passage zijn 8 juli rond 12.45 uur een meisje van 15 jaar en een vrouw van 18 jaar aangehouden voor diefstal. Het tweetal had voor ruim 130 euro goederen gestolen. Een politieagent bracht ze naar het politiebureau voor verhoor.

Na verhoor zijn ze weer vrijgelaten. Proces-verbaal tegen het tweetal is opgemaakt.

Aangehouden voor mishandeling

NIEUWEGEIN - Op donderdag 8 juli rond 15.00 uur troffen politieagenten Rond het Fort een groep mensen aan. Een meisje van 14 jaar uit Vianen lag huilend op de grond. Zij vertelde dat een man haar had getrapt.

De verdachte van de mishandeling, een 19-jarige Nieuwegeiner, is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Hij is in verzekering gesteld.