Gemeente Stede Broec

Wijkplan Grootebroek Noord / Lutjebroek vastgesteld

09-07-2010 De gemeenteraad van Stede Broec heeft in zijn vergadering van 1 juli 2010 het wijkplan Grootebroek Noord / Lutjebroek 2008 - 2012 vastgesteld.
De afronding van dit proces is aanzienlijk vertraagd onder andere als gevolg van de ziekte en later het overlijden van Burgemeester Eggermont, de heroriëntatie van het toenmalig college en de verkiezingen. Nu is het plan klaar en vastgesteld en kan het uitgevoerd worden.

Evaluatie wijkplannen

Dit wijkplan is de laatste in een serie van vier waaraan in 2004 is begonnen met Bovenkarspel Noord. Daarna zijn de wijken Bovenkarspel Zuid en Grootebroek Zuid aan de beurt geweest. Hiermee is de cirkel rond. Na de vakantieperiode wordt het project geëvalueerd en wordt bekeken hoe verder te gaan met vormen van bewoners-/ burgerparticipatie. Het onderzoek naar de opgedane ervaringen ligt inmiddels bij het college op het bureau. Dat zal besproken worden en daarna zullen er besluiten worden genomen.

Meer informatie

Voor belangstellenden is het volledige wijkplan hieronder te downloaden. Wilt u een gedrukt exemplaar of meer informatie, dan kunt u op dinsdag, woensdag of donderdag tijdens kantooruren bellen naar 0228-510173.

Wijkplan Grootebroek Noord / Lutjebroek

Wijkplan definitief.pdf
232 kB
Wijkplan Grootebroek Noord / Lutjebroek
09-07-2010