Openbaar Ministerie

Verdachte van misdrijf in Italiaans restaurant langer vast

9 juli 2010 - Arrondissementsparket Den Haag

De rechter-commissaris heeft het voorarrest van een 47-jarige Hagenaar met 14 dagen verlengd. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 37-jarige Haagse man. De verdachte werd donderdag 8 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Maandagavond 5 juli meldde zich rond 22.30 uur een 47-jarige Hagenaar op het politiebureau aan de Burgemeester Patijnlaan. Hij vertelde dat er iets was gebeurd in een restaurant aan de Zoutmanstraat. Direct gingen politieagenten naar het restaurant, waar ze de Hagenaar aantroffen. Het bleek de 37-jarige eigenaar van het restaurant te zijn.

Het opgeroepen ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hierop startte de politie direct een TGO (Team Grootschalig Opsporen).

Oproep getuigen

Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die maandagavond 5 juli hebben gegeten in de pizzeria aan de Zoutmanstraat. Ook spreken zij graag mensen die informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Was u maandagavond een klant in het restaurant of heeft u informatie? Neemt u dan contact op met het rechercheteam van Bureau Regionale Recherche via nummer 0900-8844.