DONG Energy per 1 juli voordeligste

09/07/2010 10:41

DONG Energy

's-Hertogenbosch - Het van oorsprong Deense energiebedrijf DONG Energy biedt haar klanten lagere variabele tarieven dan de vele andere aanbieders. Ondanks het feit dat DONG Energy geen prijsvechter is en zich meer concentreert op service en duurzame energielevering, weet zij bij iedere tariefbepaling scherpe prijzen neer te zetten voor haar klanten. Dit maal zo scherp, dat zelfs de Nederlandse Energiemaatschappij overtroffen is.

"Wij bieden onze klanten altijd scherpe tarieven, maar persoonlijk contact en goed luisteren naar de klant om hen beter van dienst te zijn is voor ons net zo belangrijk. Wij geven geen miljoenenbudget uit aan tv-reclames, wij bieden onze klanten liever voordeel.", aldus Monique van Weert, Manager Marketing & Retail van DONG Energy.

Dat het bedrijf haar klanten waardeert, blijkt ook uit het feit dat zij een unieke klantenkaart heeft geĂŻntroduceerd, waarmee klanten kunnen sparen voor korting op de jaarafrekening en onder meer direct pretparkvoordeel en speciale aanbiedingen krijgen.

Ook in oktober 2009 is het bedrijf door de consumentenbond het goedkoopst bevonden met haar tarief voor Flex 1 jaar en Stabiel 3 jaar. DONG Energy heeft wereldwijd al ruim 50 jaar ervaring op de internationale energiemarkt en is sinds 2005 actief op de Nederlandse energiemarkt.





http://www.dongenergy.nl