Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 09-07-2010

Politie denkt met de aanhouding van drie mannen inbraken te hebben voorkomen

SPRANG-CAPELLE - De politie heeft vannacht in de Ereprijs drie mannen aangehouden. Het gaat om een 51-jarige en een 18-jarige uit
Sprang-Capelle en een 17-jarige uit Den Bosch. De politie stelde een onderzoek in nadat een oplettende getuige meldde dat het drietal zich verdacht gedroeg. De politie trof ze in een auto rijdend vanuit de Dravik richting Ereprijs. Tijdens het aanspreken van de inzittenden zagen de agenten dat één van hen handschoenen droeg. In de auto troffen de agenten bivakmutsen, inbrekerswerktuig en handschoenen aan. De politie onderzoekt of de mannen mogelijk betrokken zijn geweest bij inbraken.

Hersenschudding na mishandeling door vriend

RIJEN - De politie heeft gisteren een 36-jarige Oosterhouter
aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 39-jarige Tilburgse vriendin te hebben mishandeld. Ze deed aangifte.

De vrouw meldde op 26 juni jl. dat haar vriend haar tijdens een woordenwisseling had mishandeld. In een woning in Rijen zou de man haar op de grond hebben gegooid, aan haar haren hebben getrokken en haar hoofd meerdere keren tegen de grond te hebben geduwd. Het lukte haar de woning in uit vluchten. Na de mishandeling heeft ze zich onder doktersbehandeling gesteld. Daar werd onder andere een hersenschudding geconstateerd.

Meisje (5) gewond bij verkeersongeval

OOSTERHOUT - Bij een verkeersongeval gistermiddag op de Hildebrandlaan raakte een 5-jarige meisje gewond. Ze is met aangezichtsletsel overgebracht naar een ziekenhuis voor onderzoek.

Een 46-jarige automobiliste uit Waalwijk reed gistermiddag rond 15.45 uur met haar auto over de Hildebrandlaan. Op dat moment stak plotseling het meisje de weg over. het lukte de automobiliste niet meer een aanrijding met haar te voorkomen. Het kindje werd in de flank
aangereden en raakte met haar hoofd de motorkap.

Automobilisten gewond bij verkeersongeval

GILZE - Bij een verkeersongeval gisteravond op de Langenbergseweg raakten twee automobilisten, een 25-jarige Pool en een 31-jarige Belg gewond. Beide mannen zijn voor onderzoek overgebracht naar het Elisabethziekenhuis en het Tweestedenziekenhuis in Tilburg.

De politie ontving even na 22.00 uur de melding van een verkeersongeval met een mogelijke beknelling. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse en troffen op de Langenbergseweg een ravage aan. Twee personenauto's bleek na onderzoek waren met elkaar in aanrijding gekomen. Eén van deze auto's werd bestuurd door een 31-jarige Belg. De man reed als vanuit Tilburg over de Langenbergseweg. Door onbekende oorzaak verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een lichtmast. Door de klap belandde zijn auto op de verkeerde weghelft en botste tegen een tegemoetkomende auto die bestuurd werd door een 25-jarige Pool. Door de klap belandde de auto van de Pool in de sloot. Beide bestuurders raakten gewond. De politie zette de weg af en startte een uitgebreid technisch onderzoek. Getuigen zijn gehoord. Van beide bestuurders is in het ziekenhuis bloed afgenomen voor een alcoholonderzoek. De Pool mocht na behandeling naar huis. De Belg moest voor observatie een nacht blijven.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 09-07-2010 13:47 | © Regio Midden en West Brabant |