Politie Rotterdam Rijnmond

POLITIE ZOEKT GETUIGEN

ONDERZOEK NAAR STRAATROOF; POLITIE ZOEKT GETUIGEN

Datum publicatie: 09-07-2010 13:12

RIDDERKERK - De recherche van district Feijenoord-Ridderster stelt een onderzoek in naar een straatroof van dinsdag 6 juni, op de Sint Jorisstraat. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.

Straatroof
Omstreeks half zes liep het slachtoffer vanaf het Koningshof richting de Sint Jorisstraat. Op de Sint Jorisstraat bij de afstortkluis van de ING-bank werd het slachtoffer onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van een groene plastictas door twee mannen. Vervolgens zijn de daders te voet gevlucht naar de Benedenrijweg. Hierna gingen zij de trap op die leidt naar de Ringdijk. Vanaf hier renden beiden richting de Slikkerveer.

Signalementen
De daders zijn beide licht getinte mannen en ongeveer 170 cm lang. Dader 1 droeg een zwarte trui met capuchon en had een vuurwapen in zijn hand. Dader 2 droeg een lange beige trui.

Onderzoek
De recherche van district Feijenoord-Ridderster onderzoekt de straatroof. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u anderzijds informatie, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.