Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep

Nijmegen, 09-07-2010 o De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk wat gezien hebben op maandag 5 juli j.l. Op die dag heeft een bevriend stel ruzie met elkaar gehad. Zij zouden op verschillende locaties met elkaar hebben gevochten.

Het eerste handgemeen vond plaats voor snackbar Corry aan de Daalseweg. Dit zou omstreeks 17.00 uur hebben plaatsgevonden. Na de ruzie fietsten zij in de richting van de Nieuwe Ubbergseweg stad uitwaarts. Daar zou het slachtoffer, een 30-jarige vrouw uit Nijmegen ter hoogte van de afslag Ubbergseweg, rechts van deze weg, gezien vanuit de richting Nijmegen, wederom door haar vriend zijn belaagd. De vrouw deed van de mishandelingen aangifte.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van team Nijmegen Noord-Oost, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 09-07-2010 15:29 | © Regio Gelderland-Zuid |