Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
16 juni 2010

UITZENDINGEN HAARLEMSE HONKBALWEEK BIJ RTV N-H

Op vrijdag 9 juli gaat de vijfentwintigste editie van de Haarlemse Honkbalweek van start. Doordeweeks zendt RTV Noord-Holland de wedstrijden om 17:20 uur uit en in het weekend om 17:10 uur in een speciale editie van het televisieprogramma 'N-H Sport'.

De omroep van Noord-Holland maakt tijdens het evenement dagelijks een honkbaljournaal van een kwartier. Naast wedstrijdbeelden van het Nederlands team worden interviews met prominente honkbalkenners en speciale bezoekers uitgezonden. Ook is er aandacht voor het vijfentwintigjarige jubileum van de Haarlemse Honkbalweek met veel historische beelden. De presentatie is in handen van Klaas Jan Bos.

Naast de televisie-uitzendingen is er ook veel aandacht voor het evenement op radio en internet. Zo kunnen alle uitzendingen via de livestream op www.rtvnh.nl bekeken worden.

De Haarlemse Honkbalweek wordt gehouden van 9 tot en met 18 juli. Voor meer informatie kijk op http://www.rtvnh.nl/programmas/programma/index.asp?showid=9.

Uitzendingen Haarlemse Honkbalweek in 'N-H Sport': op doordeweekse dagen vanaf 17:20 uur en in het weekend vanaf 17:10 uur


---

Noot aan de redactie (