Ingezonden persbericht



Waalre, 1 juli 2010

Verum opent ASD:Suite Community Portal

Verum Software Technologies BV (1 juli, 2010, Waalre) maakt bekend dat op 8 juli 2010 de compleet nieuwe ASD:Suite Community Portal in gebruik zal worden genomen. De ASD:Suite Community Portal zal dienen als de virtuele ontmoetingsplaats voor bestaande ASD:Suite gebruikers en voor geïnteresseerden die het gebruik van de ASD:Suite overwegen. Met het maandelijks groeiende aantal gebruikers is het voor Verum belangrijk dat deze gebruikers goed voorzien worden van informatie over de ASD:Suite en het gebruik daarvan. Verum heeft zich gecommitteerd om het gebruiksgemak van de ASD:Suite het komende jaar sterk te verbeteren. De ASD:Suite Community Portal is daarin de eerste stap.

De ASD:Suite Community Portal zal de gebruikers op verschillende manieren helpen. Er zal een on-line kennisbank zijn, een uitgebreide serie help documenten worden geplaatst, een discussie forum, belangrijke nieuws feiten voor eindgebruikers, en er zal een bibliotheek voor herbruikbare modellen komen. Verder zal er in de toekomst ook nog video tutorials, how-to's, blogs en enquêtes over gewenste nieuwe eigenschappen worden toegevoegd. Deelname aan de ASD:Suite is gratis. ASD:Suite gebruikers krijgen automatisch toegang, anderen hoeven zich enkel te registreren voor toegang.

Op vrijdag 9 juli om 16.30 nodigt Verum alle huidige en toekomstige gebruikers, en andere geïnteresseerden uit om de opening van de ASD:Suite Community Portal samen met de Verum medewerkers te vieren op het hoofdkantoor van Verum in Waalre. Dat is gelijk ook een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten te kunnen wisselen met de Verum medewerkers. Zowel het management als het ontwikkel team zal er dan zijn en horen graag uw verdere suggesties of vragen.

Over Verum Software Technologies B.V.
Verum Software Technologies is een jonge onderneming die zich toelegt op het maken van software ontwikkel tooling die het haar klanten mogelijk maakt om de transitie te maken van software ontwikkeling als een vakmanschap naar een op feiten gebaseerde wetenschap (engineering). Door het toepassen van formele methoden voor de ontwikkeling van complexe software, kan voor het eerst daadwerkelijk foutvrije software ontwikkeld worden in projecten van kleine tot grote omvang. Gezien de steeds verder toenemende rol van software in de productie van talloze producten, zal er steeds meer software ontwikkeling nodig zijn. Vanwege de toenemende impact in het menselijk leven van correct werkende software is naast de kwantiteit, de kwaliteit van steeds groter belang. Om dit mogelijk te maken heeft Verum ASD:Suite ontwikkeld. Het ontwikkelteam bestaat uit software architecten en tooling experts die vele jaren ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Daarnaast heeft Verum partners, om haar klanten te helpen de transitie te maken van vakmanschap naar engineering. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.verum.com




Ingezonden persbericht