Ingezonden persbericht



Originele buurt BBQ @ restaurant Neva!

Restaurant van Hermitage Amsterdam organiseert vrijdag a.s. buurtfeest Gezien de mooie weersverwachting organiseert Café - Restaurant Neva op haar intieme terras een buurtbarbecue aanstaande vrijdag 9 juli van 17:00 - 21:00 uur!. Iedereen is welkom!

Chef kok Ricardo van Ede en zijn team hebben met veel zorg een barbecue menu samengesteld. Deze wordt aangeboden tegen het zeer speciale tarief van ¤15 (inclusief een glas prosecco van het huis). Vind je het leuk om naar de buurtbarbecue te komen, meld je dan zo snel mogelijk aan dan door te mailen naar: reservering@neva.nl. Je bent dan verzekerd van een mooie tafel.

Wij zorgen voor een gezellig avond, met lekker eten en soulful music by DJ Leyo (www.myspace.com/leyoyoyo) op ons sfeervolle terras!

Over Neva
Neva is het Café - Restaurant van het nu al zo beroemde Hermitage Amsterdam. Het restaurant met prachtig interieur en uniek terras in de tuin van Hermitage Amsterdam heeft de jongste Nederlandse Chef kok ooit met Michelin ster ooit in dienst. Neva heeft recentelijk een gloednieuwe menkaart voor het diner samengesteld.

Facts
De buurt barbecue in Neva vindt vrijdag 9 juli plaats in de prachtige tuin van museum Hermitage Amsterdam, van 17:00 - 21:00 uur. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is reserveren gewenst, via : reservering@neva.nl of 020-7959995.

Nieuwe Keizersgracht 1
Amsterdam
Telefoon: 020 7959995
www.neva.nl


Noot voor redacties
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht