Gemeente Lansingerland


Asfalteren

van vrijdag 16 juli 21.00 uur tot maandag 19 juli 06.00 uur

Asfalteren en belijning aanbrengen

Afsluiting werkzaamheden provincie Zuid-Holland Tijdens de weekendafsluitingen is de N 209 tussen de Boterdorpseweg en de Hoekeindseweg afgesloten voor alle verkeer. Ook vanaf de Kulck kan men niet de N 209 op rijden. Â

Afsluiting werkzaamheden TenneT
Tijdens de eerste twee weekendafsluitingen in juli werkt netbeheerder TenneT aan het verplaatsen en aansluiten van een 380 kV hoogspanningslijn. Deze werkzaamheden zijn nodig voor het nieuw te bouwen station Bleiswijk. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden wordt de N 209 ter hoogte van de A12 afgesloten. Tevens is de op- en afrit Bleiswijk (nummer 8) van de A12 aan de noordzijde afgesloten. Dit betekent dat afrit Bleiswijk vanaf de A12 alléén bereikbaar is voor verkeer uit Den Haag. Alleen verkeer uit Bleiswijk richting Gouda kan tijdens de twee weekenden gebruik maken van de oprit. Meer informatie over de werkzaamheden van TenneT leest u op www.randstad380kv.nl en op www.tennet.nl.

Omleidingen
Voor het volledige artikel over deze afsluitingen met de bijbehorende omleidingen verwijzen wij u naar Werken aan de weg. U kunt ook de website www.n209.nl raadplegen.