Ingezonden persbericht



Boeddha en Bidprent : ontsteek een kaars

D-Light introduceert voor de spirituele mens speciale afbeeldingen op haar unieke waxinelicht concept. Boeddha en een 6-tal verschillende bidprenten. Zo kun je extra sfeer creëren om je religieuze gevoel te versterken.

D-Lights candles heeft een gepatenteerd uniek waxinelichtje dat minimaal vier-en-een-half-uur straalt vanaf een onaantastbare boeddha of bidprent illustratie. Op een speciale folie voor waxinelichtjes wordt een afbeelding gedrukt, die gedurende het branden nooit in vlammen opgaat. Tot aan het einde van de brandtijd blijft de afbeelding in tact. Sterker nog, dankzij de afbeelding wordt de vlam laag gehouden, zodat het waxinelichtje haar brandtijd verlengt. Ieder waxinelichtje kent een brandtijd van minimaal 4,5 uur. Het patent voor deze unieke uitvinding ligt bij D-light candles. "DeLIGHTful" om zien hoe D-light een dergelijk eenvoudig waxinelichtje omtovert tot een schitterend sfeervol schouwspel.

Iedere afbeelding is verpakt per 6 in een mooie geschenkdoos voor 2 euro. Natuurlijk passen de D-light kaarsjes in elke willekeurige houder, maar ook los misstaan ze absoluut niet.

Boeddha

6 verschillende bidprenten

De D-light candles zijn verkrijgbaar bij veel cadeau winkels (zie "download center" van www.d-lightcandles.eu voor verkooplijst) en bij de Marskramer.

Noot aan de redactie:

Het beeldmateriaal is vrij van copyright. Voor monstermateriaal voor fotografie of meer informatie kunt u zich wenden tot:

Gonnie de Groot PR Support, Koperwiek 81, 3766 AM Soest telefoon 035 6037470, e-mail info@gonniedegroot.nl Persbericht en beelden te downloaden via website www.gonniedegroot.nl

D-Corations bv, Ruud de Lang, Winkelsteegseweg 50, 6534 XG Nijmegen telefoon 024 3734065, r.dlang@chello.nl


---- --