Binck NV

Persbericht

Amsterdam, 9 juli 2010

BinckBank trekt 1.568.928 aandelen in

BinckBank heeft vandaag nabeurs 1.568.928 aandelen ingetrokken. De intrekking heeft plaatsgevonden overeenkomstig het daartoe strekkende besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders van 26 april 2010. Het totale aantal geplaatste aandelen BinckBank N.V. bedraagt na de intrekking 74.500.000.

Over BinckBank N.V.
BinckBank is de grootste, onafhankelijke Nederlandse online bank voor beleggers met een top-5 positie in Europa. Wij bieden onze klanten snelle en goedkope toegang tot alle belangrijke financiële markten ter wereld, online vermogensbeheerdiensten, online sparen en zeer uitgebreide marktinformatie. Naast particuliere beleggers bedient BinckBank ook vermogensbeheerders, banken en verzekeraars. Via het online product (BPO) neemt BinckBank het volledige effectentransactie- en bijbehorende bancaire administratieproces uit handen. Daarnaast kan ook gekozen worden voor enkel het afnemen van een softwarelicentie, waarbij de professionele klant zelf zorgt voor de uitvoering van haar dienstverlening.

BinckBank is een op Euronext Amsterdam genoteerde onafhankelijk online bank met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. BinckBank heeft eind 2009 526 voltijd medewerkers in dienst. De activiteiten van BinckBank vinden plaats in twee business units, Retail en Professional Services. BinckBank werd opgericht in 2000 en heeft thans meer dan 390.000 rekeninghouders.