Politie Zeeland


---

1284-2010 Ingebroken in caravan, Ossenisse
In een caravan op een camping in Ossenisse is tussen zondagavond 4 juli en vrijdagavond 9 juli ingebroken.

Uit het onderkomen is gereedschap weggenomen en een compleet servies. Ook zagen de inbrekers kans om ongezien weg te komen met een hoekbank die uit drie delen bestond.

De schade loopt in de duizenden euro's, want de dieven hebben ook nog vernielingen aan de caravan aangericht om binnen te komen.

1285-2010 Rijbewijs kwijt, Tholen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd in Tholen het rijbewijs van een 43-jarige Roosendaaler ingenomen door de Zeeuwse politie.

De man was wezen vissen en had daarbij kennelijk het nodige gedronken. Hij vond zichzelf echter nog wel in staat om zijn auto te besturen. De politieagenten vonden van niet.

Bij een controle op de Reimerswaalseweg in Tholen omstreeks 01.00 uur moest de man een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij bijna drie keer teveel had gedronken.

Zijn rijbewijs wordt opgestuurd naar de officier van justitie die gaat beslissen of en wanneer de man het rijbewijs terug gaat krijgen.

1286-2010 Dronken man loopt tuinhek omver, Oost-Souburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag werden bewoners van de Bermweg in Oost-Souburg opgeschrikt door een hoop herrie.

Om een uur of drie hoorde een bewoonster een enorm kabaal in haar tuin. Zij keek naar buiten en zag dat een man haar tuinhek omver had gelopen. Op datzelfde moment zag ze dat hij bij de buren in de tuin ging liggen.

De vrouw belde de politie. Die kwam ter plekke. De agenten hebben de man gewekt, want hij lag heerlijk te slapen. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Het enige dat bekend is van de man is dat hij 33 jaar oud is. Waar hij vandaan komt is nog niet duidelijk, omdat de man door zijn grote offering aan Bacchus nog geen zinnig woord kon uitbrengen. Vandaag wordt de man gehoord.

Over het schadebedrag aan de tuin is nog niets bekend.