Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 10-07-2010

Drietal aangehouden voor vernielen ruit

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagmorgen drie jongens van 13, 17 en 18 jaar uit Roosendaal aangehouden. Het drietal had rond 02:15 uur aan de Gagelberg met flessen tegen ramen van woningen gegooid en daarbij was een ruit aan diggelen gegaan. De politie onderzoekt welk aandeel de drie verdachten hebben gehad tijdens de vernieling.

Roosendaler verdacht van ontvoering

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagavond in Roosendaal een 21-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. De man wordt verdacht van
vrijheidsbeneming van zijn 6 weken oude baby. Donderdagavond deed zijn ex vriendin aangifte van ontvoering van haar kind.

De vrouw is in het verleden mishandeld door de Roosendaler en verblijft daarom in een opvangtehuis en heeft het ouderlijk gezag over het kind. De verdachte nam dondermiddag zijn kind even mee, maar keerde niet terug op het huisadres. De politie kwam donderdag na de melding direct in actie en begon een rechercheonderzoek naar de verblijfplaats van de man. Vrijdagavond kon de verdachte rond 23:00 uur worden aanhouden. Daarbij bleef de baby ongedeerd. De vrouw en het kind zijn op nieuw ondergebracht in een opvangtehuis. De verdachte is in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 10-07-2010 14:38 | © Regio Midden en West Brabant |