Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Breda

Breda, 10-07-2010

Eén aanhouding tijdens rustige horecanacht

BREDA: In de nacht van vrijdag op zondag heeft de politie toezicht gehouden in het uitgaanscentrum van Breda. De terrassen waren overvol, maar er heerste een gezellige sfeer. Een 18-jarige Bredanaar werd aangehouden, nadat hij een leeftijdsgenoot uit Teteringen op de Haven had mishandeld. Hij is in verzekering gesteld en komt in aanmerking voor project van politie en justitie weekendje weg.

Wateroverlast brengt politie op spoor hennepkwekerij

BREDA: In een woning aan de Sterrenkroos heeft de politie vrijdagavond een hennepkwekerij ontdekt. Rond 20:50 uur kreeg de politie een melding van wateroverlast, waarna agenten een onderzoek instelden. In drie ruimtes stonden hennepplanten te groeien. In totaal nam de politie bijna 500 planten, ruim 800 stekjes en apparatuur in beslag. Naar de identiteit van de eigenaar wordt een onderzoek ingesteld.

Bredase automobilist verdacht van poging doodslag

BREDA: Vrijdagavond heeft de politie een 51-jarige inwoner van Breda aangehouden. De man wordt verdacht van poging tot doodslag van een 38-jarige inwoner van Sint Pancras (gemeente Langedijk).

Rond 18:45 uur ontstond er op de Van de Spiegelstraat door nog onbekende oorzaak een ruzie tussen het tweetal. Daarbij zou de verdachte met zijn auto in hebben gereden op het 38-jarige slachtoffer. Een nog onbekende man stak vervolgens de Bredanaar vervolgens met een mes in zijn hand en ging er vandoor. Hij is nog voortvluchtig. De Bredase verdachte is ingesloten. De politie stelt een onderzoek in.

Dongenaar (32) met drugs aangehouden

BREDA: Aan de Mastbosstraat is vrijdagavond een 32-jarige inwoner van Dongen aangehouden. Surveillerende agenten zagen hem een beetje doelloos in zijn auto rond rijden in de wijk. Voor de politiemensen reden om de hevig transpirerende man eens te controleren. In zijn auto had hij enkele grammen amfetamine, hennep en hasj liggen. De drugs zijn in beslag genomen. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 10-07-2010 14:40 | © Regio Midden en West Brabant |