Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Oosterhout

Oosterhout NB, 10-07-2010

Dongense gewond na aanrijding met bromfiets

OOSTERHOUT: Op de Vijf Eikenweg vond vrijdagavond ter hoogte van de rotonde met de Florijstraat een aanrijding plaats tussen een 20-jarige bromfietser uit Alkmaar en een 57-jarige voetgangster uit Rijen.

Rond 21:00 uur stak de vrouw te voet de Souvereinstrat over. Op het fietspad was het op dat moment erg druk met voetgangers, die in de richting van en naar het terrein van Oosterhout Live liepen. Toen de Rijense het fietspad op liep kon de bromfietser een aanrijding niet meer voorkomen. Met nekklachten is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bromfietser gewond na eenzijdig ongeval

OOSTEIND: Bij een eenzijdig ongeval aan de Ekelstraat is vrijdagmiddag een 32-jarige inwoner van Geertruidenberg gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak ging de man rond 17:45 uur met zijn scooter onderuit en raakte ernstig gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het Elisabethziekenhuis.

Politie onderzoekt beroving

WAALWIJK: Aan de Halve Zolenpad is zaterdagmorgen een 17-jarige inwoner van Waalwijk door twee nog onbekende daders beroofd. De jongen fietste rond 02:00 uur ter hoogte van de Sint Antoniusstraat, toen hij werd klemgereden. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn portemonnee afstaan. De twee daders zijn vervolgens weggereden in de richting van de Sint Antoniusstraat. De politie stelt een onderzoek in.

Politie onderzoekt autobrand

OOSTERHOUT: Zaterdagmorgen is op een parkeerterrein aan de Sint Willebrordstraat een personenauto uitgebrand. Kort na 05:00 uur rukte de brandweer uit om het vuur te bestrijden. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van brandstichting. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 10-07-2010 14:41 | © Regio Midden en West Brabant |