Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Tilburg

Tilburg, 10-07-2010

Twee gewonden bij verkeersongeval

BERKEL-ENSCHOT: In de nacht van vrijdag op zaterdag vond op de Burgemeester Bechtweg een aanrijding plaats. Een 25-jarige automobilist reed rond 00:30 uur in de richting van Berkel Enschot. Bij
wegwerkzaamheden die daar worden uitgevoerd was er sprake van een wegversmalling en ontstond door nog onbekende oorzaak een aanrijding met een 48-jarige automobilist uit het Poolse Zywiec, die uit
tegenovergestelde richting kwam. De twee automobilisten zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Pool kon na onderzoek door een arts zijn weg vervolgen. De weg was in verband met takelwerkzaamheden een half uur afgesloten voor het verkeer.

Negen (licht) gewonden bij ongeval Tilburg

TILBURG: Bij een aanrijding tussen twee personenautos op de kruising Bredaseweg en Burgemeester Letschertweg zijn zaterdagmorgen rond 11:15 uur negen (licht) gewonden gevallen.

Rond 11:15 uur kwam een automobilist uit Limburg en vier passagiers uit Tilburg over de Burgemeester Letschertweg en reed in de richting van de Rijksweg A58. Een tweede automobilist uit Berkel Enschot met in totaal vier inzittenden waaronder twee kinderen, kwam op dat moment over de Bredaseweg, komende uit de richting Rijen. Uit het eerste onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk geen voorrang verleende en daardoor een aanrijding ontstond. De bestuurder, komende uit de richting Rijen zat bekneld en is door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Ook de andere slachtoffers moesten met de ambulance overgebracht worden naar het ziekenhuis. Het kruispunt, net buiten de wijk Reeshof, was tijdelijk gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Op het moment van het ongeval waren de verkeerslichten niet in werking.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 10-07-2010 14:43 | © Regio Midden en West Brabant |