Ingezonden persbericht


Tjing Symposium 2010

Graag wil ik u erop attenderen dat op 10 juli aanstaande het tweede I Tjing Symposium plaatsvindt. De I Tjing is een oud Chinees wijsheidsboek, dat sinds de jaren 60 meer en meer zijn plaats heeft verworven in de westerse wereld. Het oude geschrift blijkt verrassend actuele antwoorden te bieden bij moderne problemen en vragen (voor meer informatie zie www.itcn.nl).

Vorig jaar was het symposium een groot succes, mede door de fantastische sfeer en energie die de bezoekers en lezinggevers met elkaar creeerden (voor foto's zie http://i-tjingsymposium.nl/piwigo/index.php?/category/1). De prachtige omgeving van Ruigoord en het stralende weer deden de rest. De datum van het symposium was overigens door onze mede-organisator Gerben Hellinga vastgesteld op basis van een I Tjing raadpleging omtrent de weersomstandigheden..

En dit jaar wordt het zo mogelijk nog leuker! Op www.i-tjingsymposium.nl vindt u de laatste updates wat betreft sprekers, workshops en exposerende kunstenaars.

We zouden het erg op prijs stellen als u op de een of andere manier aandacht zou willen besteden aan deze dag. Immers: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De organisatie is overigens op non-profitbasis. Mocht u interesse hebben in een interview, dan hebben we verschillende I Tjing "coryfeeen" in de aanbieding... en ook voor alle andere vragen houden we ons warm aanbevolen!