Ingezonden persbericht



Amsterdam Klezmer Band speelt sterren van de hemel Spektakel in Openluchttheater Valkenburg

De Amsterdam Klezmer Band komt naar het Openluchttheater in Valkenburg. In de prachtige, feeërieke sfeer van het theater, zullen de heren op zaterdag 10 juli vanaf 20.00 uur letterlijk de sterren van de hemel spelen. Met hun swingende en opzwepende Jiddische Balkan-latin-jazzsound weet de Amsterdam Klezmer Band het publiek namelijk tot aan de achterste rijen te vermaken. En dat onder de blote sterrenhemel van Valkenburg... dat wordt dansen tot je er bij neervalt!

De Amsterdam Klezmer Band staat garant voor een energiek optreden waar de vonken vanaf spatten. Vorig jaar speelde de zevenkoppige band tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade de kolkende Rodahal helemaal plat. Nu komen ze naar het Openluchttheater! De band, die ooit begon in de straten van Mokum en van daaruit de hele wereld veroverde, maakt muziek waarbij je niet stil kunt zitten: traditionele joodse klezmer, overgoten met een gipsysausje en ondersteund door opzwepende Balkan ritmes. Muziek met een lach en een traan, vol passie en emotie, even opzwepend als hartverscheurend.

Bijgevoegd een persbericht met meer informatie en een foto van de Amsterdam Klezmer Band.

Openluchttheater Valkenburg
Openluchttheater Valkenburg is het oudste en mooiste openluchttheater van Nederland. In het theater, aan de voet van de Cauberg, komen tijdens de zomermaanden kunst, cultuur en natuur samen in een sfeervolle setting.

Voor meer informatie en tickets: www.Openluchttheater-Valkenburg.nl


Noot voor redacties


Informatie voor de pers (