Ingezonden persbericht


VUIGTUIG kondigt Plein Open 2010 aan

Flashoptreden van veelbelovende Haagse band


De Haagse band Vuigtuig zal komende zaterdag 10 juli op twee locaties in Den Haag een akoestische optreden verzorgen met als doel het Plein Open festival aan te kondigen. Het gaat om 2 korte flashoptredens op het Spuiplein en de Grote Markt.

Het doel is aandacht te vestigen op het Plein Open festival dat dit jaar geheel in het teken staat van Haags poptalent. Plein Open vindt zaterdag 24 juli aanstaande plaats op het Spuiplein en op de Grote Markt.


Tijdens de korte optredens zal informatie worden verstrekt over Plein Open en aandacht worden gevraagd voor het Haagse Poptalent dat mogelijk bijvoorbeeld door bezuinigingen het moeilijker gaat krijgen voor het voetlicht te treden.

Plein Open wordt voor de 16e maal georganiseerd door het Haags Pop Centrum op zaterdag 24 juli 2010, vanaf 13.00 tot 03.00 uur.

Deze flashoptredens beginen om:
15.00 uur, Spuiplein
16.00 uur, Grote Markt

Plein Open buiten vindt plaats van 13:00 tot en met 23:00 op het Spuiplein. Na het buitenevenement vindt Plein Binnen vanaf 23.00 uur plaats in de kroegen op de Grote Markt (PopHotSpot) in Den Haag. Meer informatie over het festival en de programmering is te vinden op www.pleinopen.nl.