Ingezonden persbericht



---

Slick Outdoor 2010 - 5 jarig bestaan wordt spectaculair gevierd!

Iedereen kijkt na deze lange koude winter alweer halsreikend uit naar de zomer. En deze zomer valt er heel wat te vieren, want het meest intieme, sfeervolle en gezelligste dance festival van Nederland.. SLICK OUTDOOR viert alweer haar 5de verjaardag! Op zaterdag 10 juli strijkt de SLICK OUTDOOR karavaan weer neer op het wonderschone Woldstrand van Zeewolde. Vanwege de herstructurering van het gehele strand wordt er uitgeweken naar een prachtig en uniek plekje 500 meter verderop. Een stukje strand waar SLICK OUTDOOR nog beter tot zijn recht komt!

De afgelopen 5 jaar is er veel veranderd bij SLICK OUTDOOR. Zo begon het 5 jaar geleden als een klein maar heel erg fijn dance festival met wat geluid op een mooi aangeklede vrachtwagentrailer. Dit jaar staat het grootste verrijdbare podium van Europa op het festivalterrein. En dan hebben we het nog niet eens over het sublieme geluid, de acts en de spectaculaire aankleding. Dit jaar is het thema 'The Underwater Experience' dus daarmee krijgt het festival ook dit jaar weer een unieke uitstraling.

De organisatie kan met trots de ijzersterke eerste namen bekend maken voor deze spectaculaire 5de editie. Deze 'dreadman' hoort inmiddels bij het Slick Outdoor meubulair, want heeft tot nu toe nog geen enkele Slick Outdoor editie overgeslagen. We hebben het natuurlijk over the one and only Lucien Foort. Nieuw op dit festival is Haagse legende DJ Remy. Hij stond begin jaren negentig aan de basis van de Nederlandse house scene en behoort al jaren tot de internationale top. Wie sinds een aantal jaar ook bij de internationale top behoren zijn de Bingo Players. Deze heren vliegen de hele wereld over. Van Sidney tot Miami, met hun eigen 'Bingo' sound brengen ze iedereen waar ook ter wereld in vervoering. Volgens velen was hij op Slick Outdoor 2009 de man van de dag en het kon dan ook niet uitblijven dat hij voor deze editie wederom geboekt werd. Het is de man die verantwoordelijk is voor al die te gekke Voltt en Traffic avonden en iedere keer Techno weer naar een hoger niveau we et te tillen. We hebben het hier natuurlijk over Bart Skils! De rest van de programmering wordt met een aantal weken bekend gemaakt.

De voorverkoop is een aantal weken geleden van start gegaan met een wel heel speciale aanbieding, want wie jarig is trakteert! Tot en met 30 april zijn er voor de vroege vogels via de website www.slick-outdoor.nl, www.easyticket.nl en via alle Videoland en Moviemax stores in totaal 500 Early Bird tickets verkrijgbaar voor maar 10 euro ex. fee. Dat is 5 euro korting op de normale voorverkoopprijs! Het gaat erg hard, want de helft van de Early Bird tickets zijn inmiddels verkocht. De voorgaande edities van SLICK OUTDOOR waren compleet uitverkocht, dus wacht niet langer en haal nu je kaarten met korting voor deze spectaculaire '5 Years Anniversary' editie van SLICK OUTDOOR!!


---

Einde persbericht