Gemeente Kaag en Braassem

Instelling wandelgebied Roelofarendsveen vanwege WK finale Voetbal kijken bij de Tulp

Zondag 11 juli a.s. speelt Nederland de finale van het WK voetbal in Zuid-Afrika. Wij verwachten dat na de wedstrijd mensen massaal de straat op gaan. Om de veiligheid te waarborgen, stelt de gemeente een wandelgebied in op zondagavond 11 juli van 21.30 uur tot circa 02.00 uur.

De instelling van een wandelgebied houdt in dat een bepaald gedeelte van het centrum van Roelofarendsveen is afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer (met uitzondering van hulpdiensten).

Wegafsluitingen
De wegafsluitingen zijn van kracht van zondag 11 juli tussen 21.30 en circa 02.00 uur 's nachts. In het overzichtskaartje kunt u zien waar de wegafsluitingen precies komen te staan. De cijferaanduidingen op het kaartje, komen overeen met de volgende locaties:

Westeinde: tussen Stationsstraat en Hofland

Stationsstraat: ter hoogte van Spoorstraat/Wilgenstraat

Langeweg: tussen café-bar 't Veen en de brug naar de Essenweg

Noordeinde: hoek met de Kerkweg (het Zuideinde blijft dus bereikbaar via de Kerkweg)

Kaart bij instelling wandelgebied WK

Wandelgebied
Alle straten die binnen deze afsluitingen vallen, vormen een wandelgebied. Al het gemotoriseerde verkeer, met uitzondering van hulpdiensten, is hier tijdens de aangegeven periode niet mogelijk.

Vragen
Wij vragen uw begrip voor het ongemak dat door deze maatregel kan ontstaan. Heeft u vragen, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar het Telefonisch InformatieCentrum van de gemeente (071) 332 72 72.

Â