Ingezonden persbericht


Magic Fair 2010: Middeleeuws Fantasy Event

Het enige Middeleeuwse Fantasy festival van Zuid-limburg zit er weer aan te komen! Op zondag 11 juli kunt op Kasteel Limbricht een duik nemen in de Middeleeuwen met spannende riddergevechten, Celtic folk muziek, middeleeuwse dansles en vele kraampjes met fantasy-produkten (o.a. sieraden, wapens, drakenbeelden).

Voor de kinderen is er van alles te beleven: kinderzwaardvechten, workshop jongleren, maar ook een speciale mysterie quiz onder begeleiding van vampier Cruentus.

Het binnenplein staat vol met kramen met middeleeuwse en fantasieproducten. Hier kunt u de meest moderne middeleeuwse attributen kopen of een mooi nieuw kostuum op de kop tikken. Daarnaast sieraden, kruiden, wapens, fantasiebeelden en nog veel meer. Snuffelen dus! De standhouders staan apart op de site vermeld!

Uiteraard is dit een uitgelezen dag om in je mooiste kostuum te verschijnen. Middeleeuws, gothic en fantasie. Alles mag! De kostuumwedstrijd is nu onderverdeeld in volwassenen en kinderen. Alle deelnemers dienen zich kort te presenteren (kleding showen) op het podium, zodat iedereen kan genieten van alle prachtige kostuums. De kinderen kunnen 2 kaartjes winnen voor de Fairytale kindershow op 26 augustus en de volwassenen kunnen 2 kaartjes voor een moorddiner winnen.

Maar er is meer! Dit jaar kun je workshops jongleren, middeleeuwse dans en fantasie tekenen krijgen. De kinderen kunnen leren om zelf een armbandje te maken. Vanaf 16 jaar kun je mee doen met een mini-Larp Quest (Live action role play) en ook is er op de binnenplaats een moordspel waar je met minimaal 6 personen aan kunt deelnemen.

Met muzikale ondersteuning van Moragh Celtic Folk wordt het grasveld weer zeer gezellig en op de binnenplaats zal Teramang tweemaal een swingende percussie demonstratie geven.

En de rest van het programma...dat zul je met je eigen ogen kunnen beleven op zondag 11 juli 2010.

Al met al een avontuurlijke dag om nooit te vergeten! Kijk voor meer informatie op www.magic-fair.nl of bel met 046-451 44 44


Ingezonden persbericht