Gratis geboortekaartjes voor Oranjebaby's


UTRECHT, 20100709 -- De online wenskaartenservice Kaartje2go.nl geeft op zondag 11 juli alle pasgeboren baby's gratis geboortekaartjes. De enige voorwaarde is dat de kersverse ouders hun zoontje vernoemen naar een van de spelers van het Nederlands Elftal.

"De fantastische prestaties van het Nederlands Elftal hebben er al toe geleid dat er in de maand juni tweemaal zoveel jongens met de naam Wesley zijn geboren. Het leek ons daarom wel een goed idee om er een leuke actie van te maken", aldus Klaas Korte, initiatiefnemer van Kaartje2go. "Naast Wesley komen de volgende namen in aanmerking voor gratis geboortekaartjes: Maarten, Michel, Sander, Edson, John, Andre, Joris, Gregory, Giovanni, Khalid, Ibrahim, Mark, Nigel, Stijn, Demy, Rafael, Ryan, Robin, Eljero, Arjen, Klaas-Jan en Dirk."

Ook voor meisjes
"Voor meisjes die op zondag 11 juli zijn geboren en worden vernoemd naar een van de spelersvrouwen, geldt dezelfde actie. Enige punt is dat we nog niet alle namen van spelersvrouwen of vriendinnen kennen" lacht Klaas Korte. Het gaat in ieder geval om de meisjesnamen Kim (Maarten Stekelenburg), Daisy (Michel Vorm), Marieke (Giovanni van Bronckhorst), Charlotte-Sophie (John Heitinga), Sabia (Kahlid Boulahrouz), Winonah (Nigel de Jong), Lonneke (Stijn Schaars), Yolanthe (Wesley Snijder), Dorien (Ibrahim Affelay), Silvie (Rafael van der Vaart), Andra (Mark van Bommel), Lindsay (Ryan Babel), Gertrude (Dirk Kuijt), Bouchra (Robin van Persie), Maddy (Klaas-Jan Huntelaar), Sanne (Eljero Elia), Bernadien (Arjen Robben), Maxine Ashley (Gregory van der Wiel), Christel (Joris Mathijsen).

Oranje geboortekaartjes
Kaartje2go heeft speciaal voor het WK oranje geboortekaartjes ( www.kaartje2go.nl/kaartencollecties/oranje-kaarten ) ontworpen. De actie geldt ook voor alle andere geboortekaartjes van kaartje2go ( www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes.html ).

Beste kaartenservice
Het Utrechtse bedrijf Kaartje2go timmert al enkele jaren aan de weg met vernieuwingen op het gebied van fotokaarten en wenskaarten. Kaartje2go heeft hiervoor diverse prijzen in de wacht gesleept en is door de Consumentenbond als beste kaartenservice getest. Verschillende ludieke acties in het verleden zorgden voor het versturen van tienduizenden kaarten, zoals bij de geboorte van prinses Ariana.

Kaartje2go