Gemeente Echt-Susteren


ESF is medefinancier van dit project

Informatiebijeenkomst âwerk een nieuwe startâ

Â

De voorlichtingsbijeenkomst âWerk een nieuwe startâ vindt plaats op maandag 12 juli 2010 van 10 tot 11 uur in het Productiehuis, Schipperswal 36 in Roermond.

Â

Tijdens deze bijeenkomst zijn werkzoekenden uit Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal en Echt-Susteren, die geen uitkering hebben, 27 jaar of ouder zijn en op zoek zijn naar een baan, van harte welkom. Zij worden door de Gemeente Roermond en het Werkbedrijf van UWV uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden in ondersteuning bij het vinden van een baan.

Â

Persoonlijke aanpak

Na deze bijeenkomst zal er met u een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek waarin we samen met u een plan van aanpak maken (bijvoorbeeld: selecteren van passende vacatures, sollicitatieondersteuning, persoonlijk onderzoek naar competenties en vaardigheden, eventueel een korte beroepsgerichte training etc).

Â

Meer informatie

Wilt u graag (weer) aan de slag? Als u belangstelling heeft om deel te nemen aan deze voorlichtingsbijeenkomst en deze unieke kans wilt benutten, meldt u zich dan telefonisch aan bij mevrouw Ineke Theelen van de afdeling Sociale Zaken via (0475) 388262 of nug@roermond.nl

Â

Â