Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Afsluiting Marathonweg

12 tot en met 24 juli

De Marathonweg is van 12 t/m 24 juni geheel afgesloten voor het autoverkeer in verband met werkzaamheden aan de weg. Het betreft het gedeelte tussen het Stadionviaduct en de rotonde Stadionweg. Het (brom)fietsverkeer kan wel gebruikmaken van de Marathonweg. Het autoverkeer wordt omgeleid via borden.

De weg wordt opnieuw geasfalteerd en de verkeerslichteninstallatie aan het Van Zandvlietplein vernieuwd. Vanaf zaterdag 24 juli is de Marathonweg weer toegankelijk voor het autoverkeer maar is er per weghelft één rijbaan beschikbaar. Naar verwachting kan het verkeer vanaf 7 augustus 2010 weer volledig gebruikmaken van de Marathonweg.

Bereikbaarheid Stadion Feyenoord en Topsportcentrum Tijdens de werkzaamheden is het Van Zandvlietplein alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer voor Stadion Feyenoord en het Topsportcentrum. Het verkeer kan het Van Zandvlietplein via de Olympiaweg verlaten.

Vragen en informatie
Mocht u vragen hebben over deze brief of over het project dan kunt u contact opnemen met Bianca Magdalena, afdeling Projectcommunicatie, telefoonnummer (010) 489 33 58, e-mail b.magdalena@gw.rotterdam.nl of u kunt kijken op de gemeentelijke website
(www.rotterdam.nl/werkenaandeweg).