Gemeente Medemblik

Skateclinic in Medemblik

Sportservice West-Friesland organiseert in samenwerking met de gemeente Medemblik een skateclinic voor jeugd en jongeren. Op deze dag zal een ervaren skate-instructeur je de fijne kneepjes gaan uitleggen en/ of verbeteren

Skateclinic
Maandag 12 juli zal Sportservice West-Friesland in samenwerking met Skateland van 14:00 tot 16:00 uur een skateclinic aanbieden voor iedereen die van skaten houdt of het wil proberen. Op het skatepark, nabij sporthal De Muiter, zal niet alleen vrij op de ramps (obstakels) geskate worden, maar kan je ook je techniek verbeteren door de aanwijzingen van een ervaren skate-instructeur. Heb je geen eigen skates en heb je het altijd al eens willen proberen? Of heb je altijd al eens een aantal trucs op je skates willen leren? Dit is dan je kans. Er zijn op deze dag skates gratis te leen. Vooraf aanmelden is niet nodig. De skateclinic is bedoelt voor jeugd en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice West-Friesland, Ricardo Appelman, tel: (0229) 287701 of bekijk de website www.sportservicewestfriesland.nl.