Gemeente Voerendaal


\ 8/7/2010 - Oproep aan ondernemers in Voerendaal

Het in oprichting zijnde Ondernemersplatform 'Sociëteit Voerendaal' en de gemeente Voerendaal zijn verheugd u uit te nodigen voor de eerste bijeenkomst voor alle ondernemers in Voerendaal op 12 juli om 19.30 uur in Villa de Proosdij, Klimmenderstraat 2 te Klimmen. Programma
Op deze avond vindt de oprichting van de stichting 'Sociëteit Voerendaal' plaats. Deze sociëteit organiseert regelmatig ontmoetingen met ondernemers waarbij telkens een ander thema aan de orde komt. Ook wordt er steeds gewisseld van locatie. Op deze wijze leren ondernemers elkaar kennen en delen zij kennis en ervaringen met elkaar. Alle ondernemers van Voerendaal kunnen lid worden van de Sociëteit. Het Recreatief Ondernemersplatform Voerendaal sluit met een aantal thema-avonden aan deze Sociëteit aan. Natuurlijk hebben wij voor die avond ook nog een aantal sprekers uitgenodigd zoals onder andere Anya Niewierra directeur VVV Zuid Limburg en Servé Kuijer voorzitter Sociëteit Corio League. Verder zal portefeuillehouder Pierre Verbraak de avond openen. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in Villa de Proosdij.

Aanmelden
Wij stellen het zeer op prijs als u zich aanmeldt voor deze eerste bijeenkomst.

Mail uw naam, telefoonnummer en aantal personen met vermelding van 'Uitnodiging Ondernemersplatform' door naar Jasper Habets, e-mail info@galeriejasper.nl of gemeente Voerendaal Anjo Steijns-Bodelier, e-mail Anjo.Steijns-Bodelier@voerendaal.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12 juli.