Jong Management haalt internationale topondernemers naar Nederland

12/07/2010 10:24

Jong Management

Den Haag, 12 juli 2010

De Nederlandse werkgeversvereniging Jong Management is er in geslaagd om de organisatie voor het eerstvolgende Europese topoverleg in de wacht te slepen. Tijdens deze EXECOM-bijeenkomst op 1 oktober aanstaande ontmoeten Nederlandse werkgevers internationale collega's uit het top segment.

In navolging op de EXECOM-bijeenkomst volgt op zaterdag 2 oktober het jaarlijks congres van Jong Management, waar delegaties van internationale werkgevers en leden van Jong Management worden geïnspireerd door sprekers van internationaal topniveau.

De genodigden worden uitgedaagd om na te denken over de wereld waarin besluitvorming door de volgende generatie wordt bepaald. Hierbij komen verschillende dimensies aan bod, van demografische, economische en sociaal-culturele, tot technologische, politieke, en ecologische aspecten. Het doel is om te komen tot een maatschappijvisie op het jaar 2040.

Over Jong Management

Jong Management (JM) is de vereniging van jonge werkgevers verbonden met VNO-NCW. JM inspireert, informeert en stimuleert haar leden om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke ontwikkelingen. Het thema is "persoonlijk en zakelijk groeien". In 32 kringen door heel Nederland komen 1100 werkgevers en ondernemers maandelijks bijeen op een activiteit of bedrijfsbezoek en delen hun ervaringen en visie.