Janssen De Jong Groep

D&B overhandigt Janssen de Jong Groep "Rating 1" verklaring

SON - Janssen de Jong Groep heeft van Dun & Bradstreet de "D&B Rating
1" verklaring ontvangen. Dat wil zeggen dat Janssen de Jong Groep geregistreerd staat als Rating 1 bedrijf, hoogste kredietwaardigheidsklasse, minimaal risico op faillissement.

Award

Dun & Bradstreet

De D&B Rating wordt al jaren gezien als een toonaangevende, objectieve risico-indicator
die ondernemingen kan ondersteunen bij het nemen van uw kredietbeslissingen. D&B bekijkt per land welke factoren het meest bepalend zijn met betrekking tot risicobeoordeling en bedrijfsfaillissementen. De analysemethode is universeel, waardoor elke D&B Rating, hoewel landspecifiek bepaald, internationale vergelijking mogelijk maakt.

Elke dag worden openbare gegevens, inclusief gerechtelijke uitspraken en de laatste balansgegevens, samen met specifieke D&B gegevens, zoals de unieke betalingservaringen, toegevoegd aan de D&B databank. De informatie wordt voor elk individueel bedrijf ingevoerd en aan een wiskundig algoritme onderworpen. De D&B Rating wordt automatisch geactualiseerd en weerspiegelt de meest recente stand van zaken bij een bedrijf.

Risicofactor Risico niveau Te ondernemen actie:


1. Minimaal risico Zet de transactie voort; bied soepelere condities indien hierom wordt
verzocht


2. Laag risico Zet de transactie voort


3. Meer dan gemiddeld risico Geadviseerd wordt de ontwikkeling van het bedrijf en het
betalingsverloop goed te blijven volgen


4. Aanzienlijk risico Vraag garanties voordat krediet verleend wordt De beschikbare informatie maakt het niet mogelijk een risicofactor te bepalen