Erasmus Universiteit Rotterdam

Vind een antwoord op je vraag via ASK Erasmus

Erasmus Student Service Center lanceert online kennisbank

Om de dienstverlening naar de studenten te optimaliseren heeft het Erasmus Studenten Service Centrum (ESSC) van de Erasmus Universiteit Rotterdam met ingang van 28 juni 2010 het geavanceerde online klantencontactsysteem 'Ask Erasmus' gelaceerd. 'Ask Erasmus' is een kennisbank met vragen en antwoorden. Deze kennisbank is voor iedereen toegankelijk via de banner "ASK Erasmus" op de ESSC website.

Via ASK Erasmus kunnen studiekiezers en studenten antwoorden op veelgestelde vragen over de meest uiteenlopende studentgerelateerde onderwerpen vinden. Ook hebben zij de mogelijkheid om vragen te stellen via een webcontactformulier. Binnen twee werkdagen ontvangen zij een persoonlijk antwoord.

Het Erasmus Studenten Service Centrum is het centrale servicepunt voor alle startende en ingeschreven studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Zij kunnen hier terecht voor zaken als inschrijvinging, aanvragen van verklaringen, het maken van een afspraak met een studentendecaan/psycholoog of loopbaanadviseur, aanmelden voor tentamens na de deadline, informatie over cursussen en trainingen of andere praktische zaken.

Het ESSC is gehuisvest in de hal van het E-gebouw. Baliebezoek is mogelijk op werkdagen van 09.30 - 17.00 uur. Telefonisch is het ESSC te bereiken via tel: (010) 408 2323.