Politie Brabant-Noord

Aanhoudingen tijdens WK avond/nacht

Diverse, 12-07-2010

's-Hertogenbosch - Op zondagavond rond 19.45 uur een 43-jarige man uit Waalwijk op de Parade aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en vertoonde agressief gedrag. Hij werd door beveiligingspersoneel op de Parade aangehouden en overdragen aan de politie. Bij het instappen in de politieauto stootte de Waalwijker zijn hoofd tegen het dienstvoertuig waardoor hij een lichte verwonding aan zijn hoofd opliep. Hij is na verhoor heengezonden.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagavond om 21.05 uur op de Parade een 30-jarige Bosschenaar aangehouden wegens vechten op straat. De politie ontving een melding van een omstander. Agenten hielden de man en aan en namen hem mee naar het bureau voor verhoor. Bij het fouilleren werd nog een gripzakje met vermoedelijk cocaïne gevonden.Dit is in beslag genomen.

's-Hertogenbosch - In de nacht van zondag op maandag is rond 1.00 uur een 22-jarige Bosschenaar aangehouden in de Schaarmeesterstraat voor vernieling. De man wordt er van verdacht ongeveer drie auto's te hebben vernield. Er werd een ruitenwisser afgebroken en een deuk in een auto getrapt. De verdachte kon door de agenten worden aangehouden, op basis van het opgegeven signalement werd hij herkend.Hij is ingesloten voor verhoord.

Drunen - Op zondagavond omstreeks 23.10 uur is in de Grotestraat een 16-jarige uit Drunen aangehouden voor mishandeling. Hij wordt er van verdacht een 21-jarige man uit Vlijmen van zijn fiets te hebben getrokken. Vervolgens zagen agenten dat hij het slachtoffer twee vuistslagen in zijn maag gaf. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Cuijk - In de nacht van zondag op maandag is rond 00.10 uur op de Goudenrijderstede een 43-jarige man uit Cuijk aangehouden voor bedreiging. Na afloop van de wedstrijd ging de man zijn buren bedreigen met een honkbalknuppel. De politie werd ingeschakeld en de man kon voor zijn woning worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor en de honkbalknuppel is in beslaggenomen.

Rosmalen - Op zondagavond rond 23.55 uur is in de Karel Ensinckstraat een 37-jarige man uit Rosmalen aangehouden op verdenking van mishandeling. De man liep op straat zijn hond uitgelaten toen hij onenigheid kreeg met enkele buurtbewoners over vuurwerk dat werd afgestoken. De man wordt er van verdacht twee mannen te hebben geslagen. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Uden - Een 17-jarige jongen uit Uden werd maandag rond 00.50 uur aangehouden op de Markt omdat hij niet voldeed aan een bevel van een politieman. De jongen was even daarvoor bekeurd voor baldadigheid omdat hij met een vlaggenstok tegen een plantenbak aan het slaan was. Hij was het daar niet mee eens en bleef bij de agenten terug komen om daarover zijn beklag te doen. Na de zoveelste keer vorderden de politiemensen dat hij weg moest gaan, maar na een paar seconden was hij weer terug. Hierop werd hij aangehouden. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld, nadat zijn ouders op de hoogte waren gebracht.