Gemeente Dirksland


Malafide advertentieverkopers actief

De gemeente wordt steeds vaker gebeld door ondernemers die benaderd zijn door advertentieverkopers. Verschillende uitgevers proberen een vermelding te verkopen in een internetgemeentegids. Ze doen voor dat ze van De Kleine Media zijn.

De Kleine Media is de uitgever van de gemeentegids. Echter De Kleine Media houdt op dit ogenblik geen wervingsacties in de gemeente. De nieuwe gemeentegids is onlangs uitgegeven. Dus pas op met deze nepverkopers!!

Met dit bericht geeft de gemeente aan dat slechts één uitgever zowel de officiële gedrukte- als een internetgids maakt in opdracht van de gemeente Dirksland, namelijk uitgeverij De Kleine Media uit Schagen. Zij zijn ook in het bezit van een aanbevelingsbrief van de gemeente Dirksland, ondertekent door de burgemeester.

Andere uitgevers zijn natuurlijk vrij om aan advertentieverkoop te doen, ook in onze gemeente. Die advertenties verschijnen daarna ook keurig in een gids op het internet. Maar hoewel dat soms wordt gesuggereerd verschijnen die advertenties niet in de officiële gemeentegids van de gemeente Dirksland. Daarnaast zijn de tarieven soms erg hoog en de contractduur beslaat soms meerdere jaren.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met één van de communicatiemedewerkers van de gemeente Dirksland, bereikbaar via (0187) 60 80 80.