Politie Gelderland-Zuid

Politie doet wederom beroep op burger

Tiel, 12-07-2010 o De politie Gelderland-Zuid geeft hoge prioriteit aan overvallen en berovingen in de hele regio. Aanleiding hiervoor is een reeks overvallen en berovingen in november en december vorig jaar en januari en februari van dit jaar. Een speciaal overvallenteam is sinds november actief om daders op te sporen van de gepleegde overvallen en berovingen. Maar vooral ook om de stijging van overvallen en berovingen tegen te houden. Daarbij is hulp van de burger essentieel!

Naast een aantal opgeloste zaken zijn er nog steeds zaken die het team bezighoud. Zo ook de beroving van een 89-jarige vrouw uit Tiel, die op donderdag 22 oktober 2009 met haar rollater kwam te vallen toen zij op weg naar huis was, na het doen van boodschappen. Toen zij bij de toegangsdeur aankwam van het wooncomplex aan de Nieuwe Tielseweg, werd haar tas, die in het mandje van de rollater stond, gestolen. Vermoedelijk heeft zij daarbij ook nog een klap gekregen. Zij kwam daardoor te vallen en brak daarbij haar bovenarm. Tevens kneusde zij een aantal ribben en liep zij een hersenschudding op.

De politie heeft in deze zaak een aantal getuigen gehoord maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. Het is al even geleden, maar mocht er iemand zijn, die zich dit feit kan herinneren en hij of zij heeft nog geen contact gehad met de politie, verzocht worden om contact op te nemen met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid via het telefoonnummer 0900-8844.Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 12-07-2010 14:25 | © Regio Gelderland-Zuid |