Politie Gelderland-Midden

Overval tankstation Ede, nog steeds getuigen gezocht
Publicatiedatum: 12-7-2010 15:26:42

EDE - De recherche in Ede is nog steeds op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een benzinestation aan de Rijksweg N224 op vrijdagavond 2 juli. Uit onderzoek tot dusver blijkt dat er zeker drie specifieke getuigen moeten zijn geweest die wellicht de daders hebben gezien.

Die vrijdagavond omstreeks half zes lopen twee gemaskerde mannen de shop van het tankstation binnen en bedreigen de caissière met een steekwapen. Vervolgens weten ze er vandoor te gaan met geld en sigaretten. Op het moment van de overval waren er verder geen klanten in de shop. De medewerkster kwam met de schrik vrij.

Fietser en snorfietsers
Van de daders ontbreekt nog elk spoor, maar de politie weet inmiddels dat er kort voor de overval vanaf de Asakkerweg een fietser en twee personen op een snorfiets het tankstation voorbij zijn gereden. Zij kunnen belangrijke getuigen zijn omdat zij wellicht de daders hebben gezien. De politie komt dan ook graag met deze getuigen in contact. Maar ook anderen die iets van de overval hebben gezien of gehoord en nog niet met de politie hebben gesproken zijn welkom met informatie. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
(072806)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---