Ruim 25.000 bloemen bedanken Oranje en supporters op Schiphol en tijde

12/07/2010 16:36

Bloemenbureau Holland

Maandag 12 juli en dinsdag 13 juli worden de spelers van het Nederlands elftal en hun supporters, door Bloemenbureau Holland in de bloemen gezet. 25.000 bloemen verwelkomen de spelers en aanhangers maandagmiddag na 16.00 uur op Schiphol. Dinsdag worden de KNVB- en de spelersboot groots versierd met bloemen

Op Schiphol worden vandaag de supporters die het Nederlandse elftal komen onthalen, verwelkomd met een bloemengroet. Geheel in stijl met de Nederlandse bloementraditie ontvangen alle Oranjesupporters ook oranje bloemen. Juist op deze plek worden de enthousiaste fans bedankt voor hun steun aan het Nederlands elftal.

Op dinsdag 13 juli worden de spelers van het Nederlandse elftal gehuldigd in de Amsterdam, op het Museumplein. Voorafgaand aan deze huldiging maakt de groep een feestelijke rondvaart in de grachten van de hoofdstad. Bloemenbureau Holland zet de boot van zowel het elftal als die van de KNVB in de bloemen. De spelers en de KNVB gaan rond 14.45 uur aan boord van de boot. Er worden ruim 1 miljoen Oranjesupporters verwacht.

Het doel van de actie is de spelers te bedanken voor de spannende en memorabele momenten.

Mooi hè... wat bloemen doen.





http://www.flowercouncil.org