Politie Rotterdam Rijnmond

VERKEERSONGEVAL; GETUIGEN GEZOCHT

AUTOMOBILIST RIJDT DOOR NA VERKEERSONGEVAL; GETUIGEN GEZOCHT

Datum publicatie: 12-07-2010 14:49

ROTTERDAM - Maandagmiddag omstreeks half één vond een verkeersongeval plaats tussen een personenauto en een snorscooter op het Churchillplein. De bestuurder van de personenauto is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

Verkeersongeval
De bestuuder van de snorscooter kwam uit de richting van de Erasmusbrug en reed over het fiets/bromfietspad van de Schiedamsedijk, in de richting van de Coolsingel.

De bestuurder van de personenauto, een donkerkleurige Volkswagen Golf, vermoedelijk type 3, kwam vanaf de Coolsingel het Churchillplein oprijden en sloeg linksaf richting de Blaak. Vermoedelijk negeerde de automobilist het rode verkeerslicht. De man stopte zijn auto op de Blaak, stapte uit het voertuig, stapte vervolgens weer in, en reed, zonder zijn identiteit bekend te maken, weg.

Onderzoek
Het slachtoffer, een 39-jarige man, is met diverse verwondingen per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De Verkeers Ongevallen Groep stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en de identiteit van de betrokken automobilist. Hiervoor is de politie op zoek naar getuigen.

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u informatie over de donkerkleurige, mogelijk blauwe, Volkswagen Golf, vermoedelijk type 3, neemt u dan contact op met de politie Rotterdam-Rijnmond via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.