Canton Fair breidt 'Cup of Joy' handelsdienstverlening uit 12/07/2010 17:10

PR Newswire

GUANGZHOU, China, July 12, 2010 /PRNewswire/ --
Het uiteindelijke doel van de Canton Fair is bedrijven uit de hele wereld winstgevende, efficiënte, en duurzame kansen voor handel bieden. Het tweejaarlijkse evenement slaagt hier al meer dan 50 jaar in. De reden dat de organisatoren zonder aflaten de scherpste kopers en verkopers uit de hele wereld aantrekken is eenvoudig: ze bieden meer dan alleen een fysieke locatie. Er is ook een keur aan diensten aanwezig die de aantrekkingskracht van de Canton Fair vergroten, en deze diensten groeien nog steeds in aantal en in kwaliteit.
Voor het 107de grote evenement in Guangzhou maken de organisatoren bekend de "Cup of Joy" handelsdienstverlening van de Fair uit te breiden. De "Cup of Joy" is bedoeld om te voorzien in de zeer precieze behoeften van de kopers en verkopers van de Fair. Deze dienstverlening is niet langer algemeen maar heeft nu drie unieke vormen, waarvan elk tastbare resultaten liet zien tijdens de Fair in april, zoals aangetoond door gelijke evenementen medegeorganiseerd door partnerorganisaties.
Op 17 april bijvoorbeeld, heeft het gemeentelijk kantoor voor economie en handel in Guangzhou een evenement gefinancierd van wie de deelnemers onder andere ASEAN-klanten en kamers van koophandel betroffen. Dit belichaamt een van de drie nieuwe facetten van de "Cup of Joy" handelsdienstverlening: het houden van gesprekken tussen delegaties met specifieke aankoopdoelstellingen en de bijpassende deelnemende standhouders.
De tweede nieuwe rol van de uitbreiding van de dienstverlening is het stimuleren van bevriende allianties voor het geval dat standhouders en kopers aan specifieke wensen moeten voldoen. Deelnemers zijn tevreden vertrokken nadat het autonome Ningxia district een delegatie van ongeveer 100 zakenlieden uit het Midden-Oosten organiseerde, op zoek naar soepele en succesvolle handelsrelaties.
Tenslotte wil "Cup of Joy" de interactie tussen kopers en verkopers vergemakkelijken tijdens evenementen die een bepaald product als thema hebben. Op 3 mei kwamen ongeveer 60 kopers en verkopers van
kinderkledingproducten bijelkaar op een congres dat fiscale voordelen voor alle deelnemers had.
De hierboven genoemde evenementen zijn slechts een greep uit de vele die werden toegevoegd om de dorst naar uitbreiding van de deelnemers van de "Cup of Joy" te lessen. Alles bijelkaar genomen ziet het er naar uit dat niemand Guangzhou kan verlaten zonder zich volledig verzadigd te voelen. Laten we hopen dat als er nog meer bedrijven opduiken voor Fair-nummer 108, er nog meer beloning uit de "Cup of Joy" komt vloeien voor diegenen die eruit drinken.

Dhr. Xiaoying Wu, +86-20-8913-8628






-