Politie Gelderland-Zuid

Mannen vast na vechtpartij

Kerkdriel, 12-07-2010 o De politie heeft zondagavond in Kerkdriel twee mannen aangehouden voor mishandeling. Daarnaast hadden politiemensen hun handen vol aan een autobrand en de vele kijkers. Door de lokale kermis en de WK-wedstrijd was er veel publiek op straat.

Autobrand

Politieagenten surveilleerden te voet op de kermis toen een autobrandje gemeld werd. Deze auto stond op de Gasthuisstraat. In eerste instantie probeerde de politiemensen het brandje te blussen; de brandweer nam dit over. In verband met de toestroom van kijkers en onrustige sfeer, hebben de politiemensen tijdelijk een linie geformeerd zodat de brandweer haar bluswerkzaamheden kon uitvoeren. Inmiddels wordt uitgegaan van brandstichting.

Vechtersbazen mee
Voor de ogen van de politieagenten gingen meerdere personen met elkaar op de vuist. De aanwezige politiemensen hebben de vechtersbazen uit elkaar gehaald. Hierop zijn 2 personen aangehouden voor (wederzijdse) mishandeling. Het gaat om een 26-jarige man uit Kerkdriel en een 20-jarige man uit Rossum. Vermoedelijk was de aanleiding tot deze vechtpartij n kopstoot die de een aan de ander had gegeven, eerder op de dag in een horecagelegenheid. Beide mannen zijn vandaag verhoord. (1)

Laatst gewijzigd 12-07-2010 18:04 | © Regio Gelderland-Zuid |