Ingezonden persbericht

Persbericht

Vakantiepark De Betteld maakt cd

Christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem brengt deze maand de cd ´Talent voor de Koning´ uit. In 2008 hebben de zangers en zangeressen meegedaan aan de gelijknamige talentenjacht op het vakantiepark en de winnaars ervan mochten deze cd uitbrengen. Hij is vanaf nu te koop in alle christelijke boekwinkels in Nederland en op De Betteld zelf.

Er zat zo veel talent bij de finales dat het park heeft besloten alle finalisten een plekje op de cd te geven. En niet onterecht, een aantal artiesten op de cd breekt nu door, zoals Christian Verwoerd die nu regelmatig optreedt voor jongeren in vooral de reformatorische hoek. Zijn covernummer ´Offering´ van Paul Baloche staat op track 9.

Op de cd staan voornamelijk Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek. De zangers worden begeleid door de Betteld Band onder leiding van Hanne de Vries. ,,Nederlandse popmuziek wordt de laatste jaren steeds populairder. Nederlandse christenmuzikanten als Kees Kraayenoord, Séla en Reni en Elisa Krijgsman zijn erg populair. Deze cd is daar een goede aanvulling op,´´ aldus uitgever Ecovata, Arjan van den Bijgaart.

De verkoopprijs van de cd is ¤ 9,90. Winnaars van de talentenjacht zijn Leonie Boertien en Jordy van Toornburg en staan op track 1 met het nummmer ´He knows my Name´ van Tommy Walker.

Einde persbericht