Ingezonden persbericht

Autobedrijf Boersma uit Winsum sluit zich aan bij AD Autobedrijf

Oosterhout, 12 juli 2010 ­ Autobedrijf Boersma uit Winsum is de nieuwste toevoegging aan de internationale garageformule van AD Autobedrijf. Het garagenetwerk heeft momenteel meer dan 4.600 aangesloten bedrijven in vijftien landen. Boersma en zijn klanten profiteren, door samenwerking binnen dit netwerk, van schaalvoordelen door collectieve inkoop van het AD Autobedrijf. Daarnaast is de garagehouder zeker van ondersteuning op het gebied van marketing, technische trainingen en ICT.

Autobedrijf Boersma
Autobedrijf Boersma bedient de regio Winsum al sinds 1972. In 1977 nam eigenaar L. Boersma zijn eerste personeel in dienst en in 1991 verhuisde het bedrijf naar Lombok 11 in Winsum. Op deze locatie is het garagebedrijf nog steeds gevestigd en is in de loop der tijd flink gegroeid. Met een team van acht mensen, van wie vier monteurs, verzorgt Boersma reparatie en onderhoud voor alle merken. Als universeel autobedrijf heeft het bedrijf ook een ruime keuze in occasions en een eigen poets- en schadeafdeling, ook voor particulieren. Daarnaast kunnen klanten bij Boersma terecht voor het huren van personenwagens en bestelauto's en de aankoop van een scootmobiel.

Jelle Boersma, mede-eigenaar van Autobedrijf Boersma: 'De aansluiting bij de AD Autobedrijf-formule is een uitstekende aanvulling voor ons bedrijf. We hebben op deze manier eenvoudig toegang tot extra ondersteuning en technische informatie. We willen onze dienstverlening graag zo optimaal en volledig mogelijk maken, zodat bewoners uit de regio voor alles bij ons terechtkunnen en met een gerust hart in hun auto stappen.'

Autobedrijf Boersma heeft dankzij zijn lidmaatschap nu ook toegang tot Aldoc Online, een van de diensten van AD Nederland. Aangesloten autobedrijven zien met dit onderdelenzoekâ¤' en bestelprogramma eenvoudig of onderdelen van een specifiek model op voorraad zijn en waar die zich bevinden. Zo kunnen ze sneller en eenvoudiger klantoffertes maken en starten met de werkzaamheden.

Over AD Autobedrijf
Het AD Autobedrijf is de eigen, unieke internationale garageformule van AutoDistribution. Het centrale uitgangspunt is het leveren van professionele service door professionele medewerkers waarbij de klant centraal staat. AD Autobedrijven zijn zelfstandig, maar kunnen beschikken over ondersteuning op de terreinen marketing, helpdeskondersteuning, ICT, training en logistiek van de AD-organisatie. Uniek is bijvoorbeeld de internationale reparatiegarantie van maar liefst 24 maanden op onderdelen en uurloon. Geen enkele andere garageformule biedt deze garantie. Voor meer informatie: www.adautobedrijf.nl.

Over AutoDistribution Nederland
AutoDistribution Nederland (AD) is de op één na grootste distributeur van automaterialen voor de Nederlandse aftermarket. AD bedient een netwerk van 96 grossieroutlets verspreid over het gehele land. De leden leveren hun (professionele) klanten auto-onderdelen, verwerkingsmaterialen, gereedschappen en equipment voor de automotive markt. De centrale vestiging in Oosterhout (NB) draagt hierbij zorg voor de logistiek, helpdeskondersteuning, marketing en training. AD maakt deel uit van het Europees opererende AutoDistribution International (ADI). Het netwerk van ADI bestaat uit ruim 2.000 grossiervestigingen verdeeld over 27 landen. Voor meer informatie: www.autodistribution.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht