Landstede

Kinderdagverblijf t Hummelhof verruimt openingstijden

Ouders hoeven zich niet langer te haasten: Landstede Kinderopvang Nieuwleusen verruimt de openingstijden per 23 augustus 2010 tot 18.15 uur. Landstede heeft hiertoe besloten naar aanleiding van een enquête onder de ouders.

Hieruit bleek dat er behoefte was aan wat meer tijdsruimte. De normale openingstijden blijven van 7.45 tot 17.45 uur, ouders krijgen de mogelijkheid om bij te kopen tot 18.15 uur.

Kinderdagverblijven bieden steeds vaker verlengde openingstijden aan. Dit om de ouders nog beter van dienst te kunnen zijn en ook om voor te blijven op de concurrentie. Het aantal kinderdagverblijven groeit namelijk nog steeds onverminderd door.

In Nieuwleusen heeft Landstede Kinderopvang bij t Hummelhof twee verticale groepen (0-4 jaar): de Koekiemonstergroep (12 kinderen) en de Pinogroep (16 kinderen). De Pinogroep heeft meer ruimte en een extra pedagogisch medewerker.

Daarnaast zijn er twee horizontale groepen: de Ieniemieniegroep (9 kinderen, van 8 weken tot ongeveer 2 jaar) en de Tommiegroep (14 kinderen, van ongeveer 2 tot 4 jaar).

De openingstijden zijn per 23 augustus van 7.45 tot 17.45 uur met de mogelijkheid om bij te kopen tot 18.15 uur.