Jacht op vliegtickets na nederlaag Oranje


AALSMEER, 20100712 -- Na het verlies van het Nederlands elftal in de WK finale, is de massale vraag naar vliegtickets en vakanties losgebarsten. "Het aantal zoekopdrachten naar lastminute vliegtickets en vakantiereizen is enorm gestegen, net als de inschrijvingen op onze Flight Alerts" zegt Caroline Ferguson, directeur van Leads2Travel en eigenaar van VliegenNaar "Dit duidt erop dat Nederlanders nu massaal een lastminute zoeken."

Explosieve groei
Ook in voorgaande wereldkampioenschappen voetbal bleek na uitschakeling van het Nederlands elftal de run op vliegtickets en vakanties explosief. Veel voetballiefhebbers zijn speciaal voor het WK thuis gebleven en denken nu pas na over een vakantie. "Om deze reden wordt het internet nu door veel voetbalfans afgespeurd naar lastminutes. Vooral op populaire zonbestemmingen als Spanje, Turkije en Griekenland wordt flink gezocht", vertelt Ferguson. "Overigens zijn er nu nog naar tal van bestemmingen uitstekende deals te krijgen. De verwachting is wel dat de echte koopjes voor Juli en Augustus binnen een week weg zijn, dus wie nog weg wil doet er goed aan nu snel te beslissen."

Over VliegenNaar
VliegenNaar verkoopt zelf geen vliegtickets maar vergelijkt de ticketprijzen van verschillende grote airlines, online reisbureaus en prijsvechters. Verder kunnen consumenten die op zoek zijn naar een voordelig vliegticket op VliegenNaar een gratis flight-alert aanmaken. Vul in hoeveel je maximaal wilt betalen voor een ticket, op het moment dat er een aanbieding is binnen jouw budget krijg je een e-mail. Bovendien lanceerde VliegenNaar recent een nieuwe service waarbij de prijzen van vliegen naar verschillende luchthavens op een bepaalde bestemming met elkaar worden vergeleken.