MOGroep en Captise vernieuwen samenwerking voor welzijn, kinderopvang


MOGroep en Captise zorgen voor inkoopvoordeel leden MOGroep

WADDINXVEEN, 20100712 -- Op 8 juli ondertekenden Klaas Molenaar, directeur van MOGroep, en Gerrit Fieret, directeur Captise, een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking tussen beide partijen is al meer dan 10 jaar oud, maar de overeenkomst was aan een herziening toe. Op basis van de samenwerking kunnen alle leden van MOGroep, brancheorganisatie van Maatschappelijk Ondernemers in Welzijn & MD, Kinderopvang en Jeugdzorg, voordeelcontracten voor hun inkoop gebruiken.

Captise realiseert voordeelcontracten, die leden van de MOgroep direct kunnen inzetten voor hun inkoop. Captise heeft hiervoor met zorg een aantal leveranciers geselecteerd, waarmee prijs- en volume- afspraken zijn gemaakt in voordeelcontracten. Alleen als aan prijs- en kwaliteitseisen wordt voldaan wordt een kortingscontract afgesloten. Er zijn contracten in drie segmenten: Facilitair, HRM Dienstverlening en ICT & Telecom.

Onderdeel lidmaatschap
Het gebruik van de voordeelcontracten is voor leden van MOgroep een onderdeel van het lidmaatschap van de branche-organisatie. MOGroep biedt deze service in samenwerking met Captise.

Tal van diensten en leveranciers
Een greep uit de verschillende producten en diensten, af te nemen via Captise, zijn: kantoorartikelen, microsoft licenties, meubilair & inrichting, telecomadvies, ICT-opleidingen, kopieerfaciliteiten, uitzenden, BHV-opleidingen en consultancy, hardware, software, documentmanagement, security software etc.

Leveranciers zijn onder meer: SoftwareONE, LearningGuide, Into Telecom, Staples, Douwe Egberts, ISS, Clean Concepts, UTS, Tempo-Team, BHV.NL en Adver-Online.