Ingezonden persbericht


SNEAKERZ MUZIK IN PANAMA:
Dat de zomerse sfeer vrolijk doorgetrokken wordt blijkt wel uit de Panama line-up, waar als headliner niemand minder dan Gregor Salto op het programma staat. Eind juni trad hij o.a. op bij de TMF Awards en Latin Village. Samen met Melvin Reese produceerde hij 'Whoooh!'; een Sneakerz MUZIK track met old school samples bovenop een hypnotiserende club beat met latin feel (http://beatport.com/s/r13rzb). Deze week verscheen tevens zijn langverwachte EP 'Horizonte' op Beatport.

Ook Disfunktion, Rene Kuppens en de Bassjackers (hun Sneakerz MUZIK release 'Flow 212 - Ritmo Du Mo Flow - Ralvero & Bassjackers Radio Edit' werd dance Smash op Radio 538!) treden aan in de dj-booth van het Panama Theater. Master of Ceremony deze avond is Bizzey.

Bitterzoet feit is dat dit het laatste Sneakerz MUZIK feest in Club Panama is. De evenemententak van het label gaat zich richten op kleinere feestjes door het hele land, gecombineerd met grotere uitschieters.

Sneakerz MUZIK invites Gregor Salto
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam Datum: zaterdag 10 juli 2010
Tijd: 23.00 tot 04.00 uur
Line-up: Gregor Salto, Bassjackers, Disfunktion, Rene Kuppens, Bizzey Meer informatie: www.sneakerzmuzik.nl en www.panama.nl