Ingezonden persbericht


Persbericht

Gemeente Heiloo organiseert Zomersportweek

HEILOO - Kinderen van 8 t/m 16 jaar hoeven zich deze zomervakantie niet te vervelen. De gemeente Heiloo organiseert samen met Sportbureau Alkmaar voor het tweede jaar van 12 t/m 14 juli a.s. de Zomersportweek. Dit jaar is het aanbod uitgebreid met trampolinespringen en softbal. Net als vorig jaar is er ook tennis, atletiek, badminton en basketbal. De lessen worden gegeven bij de verenigingen.

3 Dagen sporten!
De sportweek is een uitgelezen kans om kennis te maken met de sporten die je in Heiloo kunt uitoefenen. Tijdens de drie sportdagen heb je dan elke dag een clinic van ongeveer een uur. Zo maak je kennis met de sport die je hebt gekozen bij de sportvereniging zelf. Je kunt kiezen uit zes sporten. Softbal, trampolinespringen, tennis, atletiek, badminton of basketbal.

Inschrijven op 9 en 10 juni
Inschrijven doe je voor drie dagen. Op die drie dagen volg je `s morgens of `s middags les in een sport. De lessen worden gegeven van 12 t/m 14 juli en duren meestal een uur, bij sommige sporten is dit iets langer. De kosten bedragen ¤ 6 per persoon voor drie dagen. Inschrijven kan bij sporthal Het Vennewater (Het Zevenhuizen 48) op woensdag 9 juni van 15.00-17.00 uur en donderdag 10 juni van 19.00-21.00 uur. Bij de inschrijving betaal je direct het inschrijfgeld. Betalen kan alleen contant en het liefst ook gepast. Ook heb je een handtekening van je ouder/verzorger nodig. Wees er snel bij want vol = vol!

Info
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr B. Broersen, projectleider Zomersportweek. bbroersen@sportbureau-alkmaar.nl of 072-5272674.

Einde persbericht