Ingezonden persbericht


Actrice Ludivine Sagnier (Un secret, Paris je t'aime) maandag 12 juli in Amsterdam beschikbaar voor interviews

CRIME D'AMOUR

Ludivine Sagnier - Kristin Scott Thomas
Een film van Alain Corneau
(Le deuxième souffle, Le cousin, Tous les matins du monde)

Vroege persvoorstelling
UPI Screeningroom, Koningin Wilhelminaplein 2-4, Amsterdam Dinsdag 6 juli - 10.30 uur

Vanaf 19 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen Vanaf dezelfde datum ook in Frankrijk en België

Maandag 12 juli is actrice Ludivine Sagnier (Un secret, Paris je t'aime) in Amsterdam beschikbaar voor interviews. In de intrigerende Franse thriller CRIME D'AMOUR van Alain Corneau speelt zij naast Kristin Scott Thomas en Guillaume Marquet de hoofdrol. CRIME D'AMOUR is een productie van Saïd Ben Saïd.

Op dinsdag 6 juli vindt er om 10.30 uur in de screeningroom van UPI, Koningin Wilhelminaplein 2-4, Amsterdam, een vroege persvoorstelling plaats. Namens Benelux Film Distributors / Lumière nodigen wij u daarvoor van harte uit. Speelduur: 104 minuten.

Vanaf 19 augustus is CRIME D'AMOUR te zien in de bioscoop. Een gelijktijdige release met Frankrijk en België.

Aan media die Ludivine Sagnier willen interviewen het vriendelijke verzoek een email te sturen naar Monique van Schendelen, monique@mvsp.nl

Synopsis
Ze werken beiden bij een machtige, invloedrijke multinational. De charismatische Christine (Kristin Scott Thomas) wendt als directeur al haar charmes aan om de opdrachtgevers én het personeel voor zich te winnen en te laten werken. Ze is ambitieus en ze houdt graag de controle over iedereen en alles.

De jonge Isabelle (Ludivine Sagnier) werkt nog niet zo lang bij het bedrijf. Ze heeft een verantwoordelijke baan en voert graag de werkzaamheden uit die Christine haar opdraagt. Daarnaast is ze intelligent. Wat ze mist aan charisma en charme compenseert ze met inzicht en hard werken. Ze bewondert Christine en hunkert naar complimentjes en in het verlengde daarvan een succesvolle carrière binnen het bedrijf.

Overtuigd van de invloed die ze op Isabelle kan uitoefenen, sleept Christine haar mee in een duister en pervers spel, waarin ze verleidt en vernedert, aanhaalt en afwijst. Op zoek naar de grenzen... totdat er geen weg meer terug is.

Juni 2010




Ingezonden persbericht